23 Nisan, Trambüslerde Farklı Yaşanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocu..

MALATYA (İHA) Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara şehir turu yaptıracak.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri, sosyal faaliyetler kapsamında 23 Nisan’da süslenen araçlarla MAŞTİ-üniversite arasında 4 tam tur yaparak öğrencilere farklı bir bayram yaşatacak. MOTAŞ’tan yapılan açıklamada, çocukların sevincine ortak olmak, sevinçlerine neşe katmak için düzenledikleri turların cumartesi günü 08.00, 10.00, 12.00 ve 14.00 saatlerinde yapılacağı bildirildi. Hazırlanan program çerçevesinde bayrak ve balonlarla süslenen yeni nesil toplu taşım aracı trambüslere bindirilecek çocuklar aileleriyle birlikte üniversiteye kadar götürülüp tekrar MAŞTİ’ye bırakılacak. Aileleriyle birlikte trambüslere ücretsiz binecek çocuklara araç içerisinde ikramlarda bulunularak milli bayram, ruhuna uygun bir şekilde kutlanacak.
Açıklamanın devamında, “Millet olarak birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz, milli ve insani duyguların desteklenmesi ve uyandırılması gerektiği bir dönemden geçiyoruz. Tarihte bu duyguların yaşattığı zafer ve kurtuluş tarihi olan ve çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızla birlikte olmak, neşelerine neşe katmak ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek için böyle bir program tertipledik. Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz programın ikincisi için süslediğimiz trambüsle ücretsiz olarak çocuklarımıza şehir turu attıracağız. MAŞTİ’den başlayacak turlarımız yol boyunca alacağımız çocuklarla üniversiteye kadar gidip tekrar MAŞTİ’ye dönüş yapacağız. Öğrenciler aileleriyle birlikte çevreyolu boyunca diledikleri duraklardan binip inebileceklerdir” denildi.

Eğitim Haberleri

Elazığ’da öğrenciler trafik kuralları konusunda bilinçlendirildi
Karslı öğrenciler bilim söyleşisine katıldı
GAÜN’de “1. Ulusal Bahar Sempozyumu” düzenlendi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2024 yılının ilk patenti Türk Patent Kurumu tarafından tescil edildi
DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda konferans
Minik öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu
Doğru ağaç kesme eğitimi verildi
Üniversite- sanayi iş birliğinde önemli adım: ‘Ortak Eğitim Laboratuvarı’ açıldı
MSKÜ’de Eğitim-Öğretim Çalıştayı düzenledi
"Edremit Kitap Dostları Projesi " şampiyonlar ödüllerdirildi