24 Kasım Öğretmenler Günü

AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Eleşkirt şubesi, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir restoranda verilen yemekte sendika üyeleriyle bir araya geldi.Programa Ağrı Eğitim-Bir-Sen ve...

AĞRI (AA) - Eğitim-Bir-Sen Eleşkirt şubesi, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir restoranda verilen yemekte sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Programa Ağrı Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Gümüşer, İl Milli Eğitim şube müdürleri İshak Hasanoğlu, Hilmi Suat Yılmaz, Eleşkirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, şube müdürleri Erol Bayram, Arif Yayla, bazı okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Erol İsen, burada yaptığı açıklamada, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle değerli öğretmen üyelerimizle bir araya gelip hem akşam yemeği yedik hem de birbirinden değerli sendika üyelerimizle yaklaşan Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını söyledi.

Programda konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen İl Temsilcisi Süleyman Gümüşer, sendikacılığın önemine değindi ve Türkiye'deki en büyük ve en güçlü sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu ve değerli üyelerin sayesinde en büyük sendika olamaya devam edeceğini söyledi.

Program sonunda Eleşkirt'ten Ağrı'ya tayini çıkan ilçede uzun yıllar Eğitim-Bir-Sen temsilciliği yapan Hilmi Suat Yılmaz'a hediye verildi.

Yerel Haberleri

Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar
Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı
Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi