EFT iptali ile vatandaşı dolandıran zanlılar yakalandı

Malatya'da 10'a yakın esnafı 'EFT iptali' ile 52 bin TL dolandırdığı belirlenen iki zanlı, polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Malatya'da 10'a yakın esnafı "EFT iptali" ile 52 bin TL dolandırdığı belirlenen iki zanlı, polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 8 ayrı iş yerinde satılan ürünleri satın alarak parayı EFT yaptıktan sonra ödeme talimatını iptal eden A.D. ve M.A. isimli 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu öğrenilen zanlılardan M.A. polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.D. ise serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Alanya’da şampiyonluk kutlamasında boş araziye atılan meşale yangın çıkardı
Kutlamaları izleyen küçük çocuğa araba çarptı
Mersin’de feci kazaya tanık olan vatandaş o anları anlattı
Adana’da trafik kazası: 2 yaralı
Mersin’deki feci kazada gözyaşları sel oldu
Alanya’da drift yapan sürücüye ceza yağdı
Mersin Valisi Pehlivan: "10 vefatımız, 39 da yaralımız var"
Bakan Yerlikaya: "Mersin’deki kazada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus elçesi Yenice Mahallesi mevkiinde otobanda iki binek araç ve bir kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazad...
Kayalıklardan düşen Kuşadalı dağcı hayatını kaybetti