300 bin TL’lik vurgun poliste takıldı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir depoda piyasa değeri yaklaşık 300 bin TL olan inşaat malzemesi çalan 3 zanlı izlenen 20 saatlik kamera görüntüleri sonrasında yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Battalgazi ilçes...

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bir depoda piyasa değeri yaklaşık 300 bin TL olan inşaat malzemesi çalan 3 zanlı izlenen 20 saatlik kamera görüntüleri sonrasında yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Battalgazi ilçesi Çirikpınar Mahallesi Kardelen sokakta bulunan A.Y.’ye ait bir depoda piyasa değeri yaklaşık üç yüz bin TL olan 650 adet musluk, 60 adet klozet, 80 adet su saati, 8 adet yangın vanası, 200 adet su süzgeci, 50 adet fıskiye takımı ve 400 adet lavabo bataryası çalındı. İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri izlenen 20 saatlik kamera görüntüleri sonrasında zanlıların kimliklerini belirlerken, B.A. (25), D.K. (27) ile M.T.Ö. (23) düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Çalındıktan sonra satılan malzemeler ekipler tarafından bulunarak sahibine teslim edildiği olayda 3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncel Haberleri

Malatya’da şimşekler geceyi aydınlattı
102 yaşındaki Zeliha teyzeye yaş günü kutlaması
2 motosiklet çarpıştı, 2 yaralı
Malatya Turgut Özal Üniversitesi 6 Yaşında
Arapgir’de çekilen ’Mendebur’ filminin galası İstanbul’da olacak
Başkan Sadıkoğlu: "Kışla Caddesi esnafı ticaretine nerede devam edecek?"
Malatyalı depremzede çocuklara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan sürpriz
Malatya’ya sağlık yatırımları arttırılıyor
Taşkın’dan parklarda inceleme
Yaka ile Dilek Mahalleleri arasındaki ulaşım rahatlatılıyor