31 IŞİD Hedefi Havadan Ve Karadan Vuruldu

Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü IŞİD'e ait 31 hedef Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karadan,...

Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü IŞİD'e ait 31 hedef Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karadan, koalisyon güçleri tarafından ise hava harekatı ile vuruldu.

TSK'dan yapılan açıklamada, 24 Haziran 2016 tarihinde Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait silah mevzii, Katyuşa ve havan silahlarından oluşan 31 hedefin TSK tarafından yapılan Fırtına obüsü atışları ve koalisyon uçakları tarafından yapılan 2 hava harekâtı sonucunda imha edildiği bildirildi. Yapılan atışlarda ilk tespitlere göre 8 IŞİD terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, 15 savunma mevzii ve teröristlerin kullandığı 5 binanın imha edildiği kaydedildi.

Türkiye Haberleri

Büyükçekmece’de kıran kırana tavla turnuvası heyecanı
Kahramanmaraş’ın deprem öncesi ve sonrası
Afetzede çocuğun akülü arabayla annesinin mezarını ziyareti yürekleri dağladı
Bayburt’ta yeni adliye binası yapılacak
(Özel) "Tarlasını yola çevirenlere" kızdı, tabelayı dikti
Dershaneden dönerken bombalı saldırıda şehit olan Oğulcan’ın annesi, evladının okul elbisesiyle hasret gideriyor
Niğde’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Yurtta hava durumu
Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı
Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."