4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasıyla Bebek sahili boş kaldı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 4 gün süreyle uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı itibariyle...

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 4 gün süreyle uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı itibariyle başladı. Kısıtlama sonrası yerli ve yabancı birçok turistin yürüyüş yaptığı Bebek sahili ise boş kaldı. Boş kalan sahil drone ile havadan görüntülendi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak kısa sürede bütün dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor. Alınan kararla birlikte 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması saat 00.00 itibariyle başladı. Kısıtlamayla birlikte boşalan megakent sessizliğe büründü. Yerli ve yabancı birçok turistin yürüyüş yaptığı Bebek sahili de boş kaldı. Boş kalan sahil drone ile havadan görüntülendi.

Yerel Haberleri

Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi
Aliağa’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Aliağa’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Aliağa’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu
Düzce’de hıdırellez ateşini Vali yaktı
VEFA’dan bir haftada 132 faaliyet
Trafik kazası tatbikatını gerçek sanıp olay yerini doldurdular
Çorum Belediyesi’nden vatandaşlara hedik ikramı
Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri Hıdırellez’i kutladı