4 ilde FETÖ operasyonu: 114 gözaltı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında...

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ'nün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında İzmir, İstanbul, Muğla ve Aydın'da belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, FETÖ'nün sözde "Ege Bölge Sorumlusu" N.K'nın (37) da aralarında bulunduğu 114 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ'nün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında İzmir, İstanbul, Muğla ve Aydın'da belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, FETÖ'nün sözde "Ege Bölge Sorumlusu" N.K'nın (37) da aralarında bulunduğu 114 şüpheli gözaltına alınırken, örgüt üyelerinden bir grup Bornova ilçesinde toplantı halindeyken yakalandı. Örgütün, Ege Bölgesi'nde yeniden yapılanmaya çalıştığı, bu kapsamda "Altın Şehir" eyaleti adı altında örgütlenmeye gidildiği ve şubat ayından bu yana da faaliyetlerde bulundukları belirlendi.

Şüphelilerin, örgütü ayakta tutmaya ve dağılmayı önlemeye yönelik çalışmalar yaptığı, cezaevindeki örgüt üyelerine para topladıkları, tutuklu FETÖ mensuplarıyla irtibat sağladıkları ve ramazan ayında faaliyetlerini yoğunlaştırdıkları iddia edildi. Örgüt mensuplarının kendi aralarında haberleşmek için yeni bir kriptolu program kullandıkları da ortaya çıktı.

Asayiş Haberleri

Firari eski emniyet müdürü araçla kaçarken yakalandı
Canlarını hiçe sayıp motosiklete 5 kişi bindiler
Midesinden 100 kapsül uyuşturucu çıktı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösterdikleri belirlenen 11 şüpheli daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Seyir halindeki araç alev aldı
Öğretmen eşini öldüren ve 19 suç kaydı bulunan koca tutuklandı
Okuldan el ele çıkan kardeşleri kaza ayırdı
Mardin’de 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 9 gözaltı
Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
300 bin TL’lik römorku çalıp boyayan şahısları jandarma yakaladı