5. kattan atlamak isteyen genci AK Parti ilçe başkanı ikna etti

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir iş merkezinin 5. katından atlamak isteyen genci AK Parti ilçe başkanı ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir iş merkezinin 5. katından atlamak isteyen genci AK Parti ilçe başkanı ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

25 yaşındaki R.Ç., çarşı merkezindeki bir iş merkezinin 5. katının balkonuna çıkarak intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede güvenlik tedbiri aldı. İtfaiye ekipleri balkonun altına şişme yatak kurdu. Polis, alkollü olduğu belirlenen R.Ç.'yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada yüzlerce vatandaş iş merkezinin çevresini sararak film izler gibi yaşananları seyretti.

Polisin ikna çalışmaları bir süre netice vermedi. Bu sırada iş merkezinin karşısındaki parti lokalinde bulunan AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, olayı haber alınca binaya çıktı. Kaya, iş sözü vererek ikna ettiği genci intihardan vazgeçirdi. Alkışlar arasındaki kurtarma operasyonundan sonra R.Ç. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bu arada iş merkezindeki kafeteryanın sahipleri gence tepki gösterdi.

Türkiye Haberleri

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı
Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"