520 Çocuk Yenimahalle’de Sünnet Oldu

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 520 çocuğu sağlıklı ve hijyenik şartlarda ücretsiz olarak sünnet ettirdi.

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 520 çocuğu sağlıklı ve hijyenik şartlarda ücretsiz olarak sünnet ettirdi.

Belediyenin sağlık merkezinde sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı atan küçük beyler, aynı zamanda sünnet öncesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen yüz boyama etkinliği ve palyaço gösterileriyle de eğlendi.

YAŞAR, MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Her yıl geleneksel hale getirilen sünnet merasiminde çocuklarının heyecanlarına ortak olan aileleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Başar Bal da yalnız bırakmadı.

İlk olarak aileler ve çocuklarla sünnet eğlencesinde bir araya gelen Başkan Yaşar, burada konuşma yaparak sünnet hizmetinin sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu vurguladı.

SÜNNET KIYAFETLERİ DE BELEDİYEDEN

Yaşar, "Belediye olarak din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklıyoruz. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirerek onlara biraz olsun destek olmaya çalışıyoruz. Bu yılda 500'ün üzerinde çocuğumuzun heyecanına ortak olduk. Bugün burada çocuklarınızın sünnet düğününde bir araya geldik. Çocuklarımızın düğünlerinde de bir araya geleceğiz. İnşallah o zaman da onların nikahlarını ben kıyacağım" dedi.

Sünnet olan çocuklar iyileştikten sonra belediye tarafından düzenlenecek olan şölende de ailelerle bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Yaşar, "Şölende çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini de biz hediye edeceğiz" diye konuştu.

Etkinliğin ardından sağlık merkezine giderek miniklere destek olan Yaşar, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Aileler ise sünnet sonrası yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında sağlık ekipleri tarafından bilgilendirildi.

Yerel Haberleri

Su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur toprağa verildi
İŞKUR Müdürü Sarıçam iş birliği ziyaretlerini sürdürüyor
Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 163. günde sürüyor
Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı
Sayıştay Başkanı Metin Yener Kars’ta
Eyyübiye Belediyesi mali durumunu kamuoyu ile paylaştı
Seyyid Tâhâ-i Hakkâri ve Seyyid Abdullah-ı Şemdini Hazretlerinin kabri yenileniyor
Yunusemre Belediyesinde engelli birimi hayata geçecek
Antalya’nın kadın muhtarları bir araya gelip hem öğrendiler hem eğlendiler
İl Koordinasyon Kurulu toplandı