8 Mart Dünya Kadınlar Günü

SAMSUN (AA) - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.Huzurevi sakinlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Arslan,...

SAMSUN (AA) - Bafra Kaymakamı Halis Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Arslan, kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim etti.

"Kaymakamlıkta çalışan bayan personelimizle birlikte siz analarımızı ve babalarımızı ziyarete geldik" diyen Arslan, şunları söyledi:

"Kadınların ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesi için fırsatlar yaratan, yeteneklerini ortaya çıkaran, hayallerinin ve hedeflerinin olması için çalışan, daha iyi yarınların daha güçlü kadınlarla geleceğini akıllarından çıkarmayan kadınların kadınlar gününü kutluyorum. 8 Mart dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verenleri minnet ve şükranla anıyoruz. Doğuran ve doyuran kadındır. Şu sözü hiçbir zaman unutmamak lazım 'cennet annelerin ayağı altındadır' O zaman annelerin ayağını altı da öpülür. Savaşta önde, üretimde yanında, duygu yüklü analarımızdır. Kadınlarımıza dokunan ve uzanan eller kırılsın. Bu yönde eşinden zulüm görerek vefat eden kadınlarımızı da rahmetle anıyorum. Şiddete maruz kalan kadınlarımıza dokunan eller olmayacaktır. Gününüz kutlu olsun, yarınlarınız sağlıklı olsun."

Yerel Haberleri

Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı
İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı