9 FETÖ/PDY şüphelisi adliyeye sevk edildi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 ilde eş zamanlı yapılan FETÖ/PDY operasyonda yakalanan, ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanından...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 ilde eş zamanlı yapılan FETÖ/PDY operasyonda yakalanan, ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanından görev yapan 11 şüpheliden 9'u adliyeye sevk edilirken, 2 şüphelinin yakalama çalışmaları sürüyor.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinden mezun olan ve ülkenin değişik yerlerinde sivil havacılık alanında görev yapan kişilerle ilgili Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üçüncü dalga operasyon yapılmıştı. Eskişehir merkezli, Sakarya, İzmir, İstanbul, Ankara ve Adana illerinde yapılan eş zamanlı operasyonda, aralarında Türk Hava Yolları ve diğer hava yolları şirketlerinde uçak makinistlerinin de bulunduğu 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aranan 3 şüpheliden 1'i kendisi gelerek teslim olurken, 2 şüphelinin yakalama çalışmaları sürüyor. Aranan şüphelilerden birinin bir ülkenin imamı olduğu iddia edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Taksim ve İstiklal Caddesi’ndeki kısıtlamalar kaldırıldı
Edirne’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı
Bir buçuk saat ikna etmeye çalıştılar: Sigara yakarken polis yakaladı
Bolu’da 2024’ün ilk 4 ayında 4 bin 615 asayiş olayı meydana geldi
Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı: 1 çocuk yaralandı
Bakan Yerlikaya: "1 Mayıs’ta izin verilmeyen alanlarda gösteri yapan, polise saldıran 226 kişi gözaltına alındı"
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Brezilya’yı sel vurdu: 8 ölü, 21 kayıp
Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı
Nehre atladığı öne sürülen şahsı arama çalışması başlatıldı