"Açız" oyununu zabıta bozdu

Bursa'da, 'Açız' yazılı pankartlarla cadde ve cami önlerinde dilenenlerin üzerinden çıkan paralar, zabıtaları bile şaşırttı.

Bursa'da, "Açız" yazılı pankartlarla cadde ve cami önlerinde dilenenlerin üzerinden çıkan paralar, zabıtaları bile şaşırttı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehrin işlek caddelerinde dilenerek para toplayan kişilere göz açtırmıyor. Kavşaklarda ve cami bahçelerinde merhamet simsarlığı yaparak para dilenen kişiler, düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Zabıta ekiplerince toplanan dilenciler hakkında Kabahatlar Kanunu'na göre işlem yapıldı.

Adana'nın Kozan ilçesinden geldikleri tespit edilen onlarca "Açız" pankartlı dilenciyi yakalayan zabıta ekipleri, dilencilerin üzerinden çıkan paraları görünce şoka uğradı. Bayrama kadar dilenerek daha sonra Adana'ya gideceklerini söyleyen dilenciler şehrin muhtelif noktalarında görülmeye devam ederken, vatandaşlara uyarıda bulunan yetkililer, "Açız pankartı açarak kucağındaki çocuklarla duygu sömürüsü yapan dilencilere kanmayın" dedi.

"Açız" oyununu zabıta bozdu

"Açız" oyununu zabıta bozdu

"Açız" oyununu zabıta bozdu

"Açız" oyununu zabıta bozdu

"Açız" oyununu zabıta bozdu

Asayiş Haberleri

Adıyaman’da Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası kavga
MSB: "İran makamlarınca yapılan talebe istinaden İran Cumhurbaşkanı ve heyetinin kaza kırıma uğrayan helikopterinin arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bir Akıncı İHA ve bir gece görüş kabiliyetli Cougar tipi he...
AFAD: "İran, ülkemizden gece görüşlü arama kurtarma helikopteri talep etmiştir”
Ordu’da bir kişi iple asılı halde ölü bulundu
Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında kavga çıktı
AFAD: "İran, Dışişleri Bakanlığımız aracılığıyla ülkemizden gece görüşlü arama kurtarma helikopteri talep etmiştir. Van ve Erzurum AFAD il müdürlüklerimizden 32 dağcı arama kurtarma personeli ile 6 araç bölgeye intikal e...
AB, İran’ın yardım talebi üzerine uydu haritalama hizmetini devreye soktu
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Siverek’te kaza yapan otomobil cayır cayır yandı: 1 yaralı