Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olaylar) Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesi...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: '(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olaylar) Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesine giden bir durum s...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olaylar) Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı? Taraftar da olsa futbolcu da olsa he iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur."

Spor Haberleri

Mili taekwondoculardan 6 madalya
Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda kadınlar 73 kiloda mücadele eden Sude Yaren Uzunçavdar, finalde Fransalı rakibi Althea Laurin’e mağlup olarak şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı.
Milli boksör Erdemir, okulunda sevgiyle karşılandı
Galatasaray, Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü
Köyceğiz’de 3. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı
Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda erkekler 63 kiloda mücadele eden Hakan Reçber, sakatlık yaşadığı finalde Macaristan’dan Omar Gergely Salim’e mağlup olarak şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı.
Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda kadınlar 49 kiloda mücadele eden Merve Dinçel Kavurat, finalde İspanya’dan Adriana Cerezo Iglesias’a mağlup olarak gümüş madalya kazandı.
Y. Adana Demirspor - Gaziantep FK maçının biletleri satışa çıktı
Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda erkekler 54 kiloda mücadele eden milli sporcu Furkan Ubeyde Çamoğlu, finalde Yunanistan’dan Konstantinos Dimitropoulos’u yenerek altın madalya kazandı.
Bursaspor 3-0 hükmen galip sayıldı