Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sözlü:

'Altyapılarımızda yüzlerce kızımıza basketbol eğitimi verip, gelecekte sağlam bireyler olarak yetişmelerine öncülük ediyoruz'

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor'un asbaşkanı Sedat Sözlü, altyapılarında çok sayıda sporcuya basketbol eğitimi verip, gelecekte sağlam bireyler olarak yetişmelerine öncülük ettiklerini bildirdi.

Sözlü, basketbol şube sorumlusu Ercan Afşar ve genel menajer Fatih Yücel ile takımın antrenmanını izleyerek, sporculara çiçek verdi.

Yıllardır kadın basketbolunun içerisinde olduklarını ve kentte gençlerin spor yapmasını teşvik ettiklerini vurgulayan Sözlü, "Altyapılarımızda yüzlerce kızımıza basketbol eğitimi verip, gelecekte sağlam bireyler olarak yetişmelerine öncülük ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Nilay Kartaltepe de bu yıl Dünya Kadınlar Günü'nü burak kutladıklarını belirterek, "Aslında buna kutlamadan çok anma desek daha doğru olur. Özgecan Aslan olayının üzerinden kısa süre geçti ve ben hala bu olayı unutamıyorum. İnşallah ülkemizde bu tür olaylar son bulur. Kadına şiddet uygulamaya eğilimi olanlar umarım kendilerini de bir annenin doğurduğunu hatırlarlar" değerlendirmesinde bulundu.

Yerel Haberleri

Kızılay’dan Silopi’de 9 engelli çocuğa tekerlekli sandalye
Fatma Şahin’nden 19 Mayıs mesajı
Ahıska’da Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması
Samsat Kaymakamı Bakan, gençlerle buluşuyor
Gölbaşı’nda marketlerde gıda denetimi yapıldı
Başkan Bulucu’dan 19 Mayıs mesajı
Emekli maden işçisi, Maden Müzesi’nde madencileri anlatan resimlerini sergiledi
7 yaşındaki çocuk, kendisiyle yakından ilgilenen hemşireyi duygulandırdı
Mersin’den 39 hacı adayı dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı
Ünal ve Altuntepe TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı