Adana’daki FETÖ operasyonu; 15 polis tutuklandı

Adana'da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polisden...

Adana'da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polisden 15'i tutuklandı. 10 polise ise ev hapsi ve yurt dışı yasağı verildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gizlenmiş FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından operasyon düğmesine bastı. Çok sayıda adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 25 polis memuru gözaltına alındı. Emniyette ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mustafa Doğdu, Ramazan Topçuoğlu, Abdullah Ala, Mürsel Kabadayı, Musa Özmert, Ahmet Ekinci, Süleyman Erdal, Zeki Tuğrul, Mehmet Yanık, Mehmet Yardımcı, Cüneyit Erenkul, Yakup Günay, Murat Kılıç, Şadi Özgür ve İdris Kılınçlı tutuklandı.

Diğer şüpheliler Ali Eren, Hacı Yılmaz, Ömer Altıkulaç, Ali Ersöz, Müslüm Yarımtaş, Ömer Çağıl, Saim Balkanlı, Mehmet Kırıt, Celal Haytaz ve Özkan Akyol'a ise ev hapsi ve yurt dışı yasağı verildi.

Asayiş Haberleri

Sinop merkezli uyuşturucu operasyonu: 19 gözaltı
Gaziantep’te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılığı operasyonunda 18 tutuklama
’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans istedi
6 tane aynı araçtan çaldı, sevgilisini görmeye gidince yakalandı
Antalya’da kamyonda 8 milyon adet boş makaron ele geçirildi
Antalya’da günübirlik kiralanan ev denetiminde 12 işletme ve 1 şahsa işlem yapıldı
Babaeski’de maddi hasarlı trafik kazası
Kütahya ilçelerinde Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimi
Yaya geçidinde küçük kız çocuğuna çarptı