Adanaspor'da Bucaspor maçı hazırlıkları

 ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, sahasında Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenmana, arka adalesinden sakatlanan Nduka...

 ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, sahasında Bucaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenmana, arka adalesinden sakatlanan Nduka ile grip olan Tiago, Ahmet Dereli, Olcay ve Ahmet Bahçivan katılmadı.

Teknik direktör Güvenç Kurtar, Bucaspor ile ligin kader maçlarından birini oynayacaklarını belirtti.

Hakemlerin müsabakalarda daha dikkatli olmasını isteyen Kurtar, ''Ne rakibimize ne de bize avantaj sağlamadan gördüğünü çalan hakemler istiyoruz. Bucaspor-Kayserispor maçını İzmir’de izledim. Rakibimiz çok koşan ve mücadele eden bir takım. İnşallah maç sonunda gülen taraf oluruz'' dedi.

Öte yandan, Adanaspor'da sarı kart cezalısı Tevfik Altındağ ve Fahri Akyol'un, Bucaspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Spor Haberleri

Türkiye Basketbol Süper Ligi: Manisa BBSK: 80 - P. Karşıyaka: 98
TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 2 - Denizlispor: 1
TFF 2. Lig’de play-off eşleşmeleri belli oldu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Somaspor: 4
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor, ligin 38. haftasında Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek sezonu 83 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Arsenal, Bournemouth karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Golden Horn Rowing Cup’ta ilk gün tamamlandı
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç devam ediyor)