“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarih boyunca ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi 'Adanmış Ömürler İçin' etkinliğinde...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarih boyunca ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi "Adanmış Ömürler İçin" etkinliğinde ilahiler ve marşlarla andı.

Çanakkale'de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşı'nda destan yazan, Kut'ül Amare'den Afrin'e, vatanı ve dünyanın dört bir yanında mazlumlar için canlarını veren şehitlerimiz "Adanmış Ömürler İçin" adlı etkinlikle anıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen etkinlikte; ülkesi, milleti ve bayrağı uğruna gözünü kırpmadan kahramanca can veren tüm şehitlerimiz ilahilerle yad edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı ve Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun da sahne aldığı etkinlik, Hafız Süleyman Özen'in Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından Şef Aydemir Tuncer yönetiminde mehter marşları, kasideler, nefesler ve ilahiler seslendirildi. Milli ve manevi duyguların ön planda olduğu gecede, şehitler için dua edildi.

“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

“Adanmış ömürler” İlahilerle anıldı

Türkiye Haberleri

Bursa’da 1 Mayıs kutlamaları Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan yapılacak
İzmir’de her gün 850 işçi 2 bin kilometrelik güzergahı temizliyor
Darıca’da sünnet şöleni yapılacak
Kadın kooperatifleri sayısı 43’e ulaştı
Yargıtay Başkanlığı seçiminde 26. turda da sonuç çıkmadı
Eyüpsultan’da sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar sürdürülüyor
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Taze balıklar geliyor, ancak fiyatlar yükseldi
Büyükşehir’den 7 bin öğrenciye ulaşım kartı
Dere ıslahı ve su güvenliği sağlayacak ‘Büyük Su Projesi’ başladı