Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlarla kar topu oynadı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları kar topu oynamaya davet ederek, ilçe halkı ile kar topu oynadı.

Yerel

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları kar topu oynamaya davet ederek, ilçe halkı ile kar topu oynadı.

Başkan Çetin, Pursaklar'da akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları kar topu oynamaya davet etti.

Hicret Meydanı'ndaki davete icabet eden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetin, ilçe sakinleri ile birlikte kar topu savaşı yaparak, keyif dolu dakikalar geçirdi.

"Hemşehrilerimizi Hicret Meydanı'na davet edip, kar topu oynayarak çocukluğumuza döndük"

Kar topu oyununun ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Özlemle beklediğimiz kar yağışı sonunda şehrimize düşmeye başladı. Çok şükür Pursaklar'da bugün çok güzel bir kar var. Bizler de hemşehrilerimizi Hicret Meydanı'na davet edip, kar topu oynayarak çocukluğumuza döndük. İnşallah kar yağışı ilerleyen günlerde rahmet ve bereket olarak topraklarımıza düşmeye devam eder" dedi.

Yerel Haberleri

Berberler Odasından Huzuervinde kalan yaşlılara ücretsiz kişisel bakım
Berberler Odasından Huzuervinde kalan yaşlılara ücretsiz kişisel bakım
Yıl sonu değerlendirme toplantıları yapıldı
Trafik bilincine sanatla dikkat çektiler
Lise öğrencisi Sedat Subaşı’nın SİHA projesine tam destek
Eskişehir’de kahverengi kokarca ile biyolojik mücadele
SİBER İKİZ projesi başlangıç toplantısı ESOGÜ’de gerçekleştirildi
Başkan Kahveci’den AK Parti İl Başkanlığı’na ziyaret
ESOGÜ’de ’2. Düşük Proteinli Mutfak Atölyesi’ etkinliği düzenlendi
Çocuk yuvasında kalan minikler, üniversiteliler ile pasta yapmayı öğrendi