Adıyaman Adliyesi’nde kavga: 4 yaralı

Adıyaman Adliyesi'nde bir cinayet davası sonrası ölen kişinin yakınları tutuklanan 3 zanlının bindirildiği cezaevi aracına saldırdı.

Adıyaman Adliyesi'nde bir cinayet davası sonrası ölen kişinin yakınları tutuklanan 3 zanlının bindirildiği cezaevi aracına saldırdı. Olaylarda 4 kişi yaralanırken, 30 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Adliyesi'nde görülen bir cinayet davası sonrası tutuklanan 3 zanlı cezaevine götürülmek üzere cezaevi aracına bindirildi. Öldürülen G.E.'nin yakınları bu sırada zanlılara ve cezaevi aracına saldırdı. Ortalık bir anda savaş alanına dönerken, olay yerine çok sayıda asker ve polis sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri zanlılara saldıran kalabalık gruba müdahale etmede güçlük yaşadı. Biber gazı ve copların kullanıldığı olayda 4 kişi yaralanırken, 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar polis merkezine götürülürken, yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin olay yerini kontrol altına alması sonrası tutuklanan 3 zanlı cezaevine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Asayiş Haberleri

Öğretmenevinin mutfak bölümünde çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi
Siirt’te 255 gram metamfetamin ele geçirildi
Ters yönde giden otomobil kamerada
Konya’da yağışlı hava kazalara neden oldu: 6 yaralı
1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 12 şüpheli daha gözaltına alındı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı
28 yaşındaki genç hastalığına yenik düştü
Küçükçekmece’de 83 suç kaydı bulunan otomobil hırsızı yakayı ele verdi
New York’ta 3 sinagog ve bir müzeye bomba ihbarı
Elazığ’da kontrolden çıkan araç su kanalına düştü:1 yaralı