Adıyaman'dan kısa kısa

ADIYAMAN (AA) - Kahta ilçesinde Kurumlararası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kahta Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen...

ADIYAMAN (AA) - Kahta ilçesinde Kurumlararası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kahta Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın başlama atışını Kaymakam Metin Esen yaptı. 

Esen, burada yaptığı konuşmada turnuvanın 2'sini düzenlediklerini anımsatarak turnuvaya katılan takım sayısının her yıl artacağını söyledi.

Turnuvayı ileriki yıllarda şampiyona alarak düzenlemeyi amaçladıklarını belirten Esen, "Her yıl artan katılım sayısı ile ilerdeki yıllarda büyük bir şampiyona olacak bir organizasyon olmasını ümit ediyorum. Şampiyonaya bu sene 12 takımımız müracaat etti. Dostluk içinde centilmen bir turnuva olmasını dileyerek turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve kurumlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvada takımların 3 grupta mücadele edeceği bildirildi.

-Üniversite öğrencileri Kahta'da konser verdi

Adıyaman Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Korosu, Kahta Meslek Yüksekokulu ve Kahta Kaymakamlığı'nın katkılarıyla Kahta Kültür Merkezi’nde konser verdi.

Prof. Kadir Karkın'ın yönettiği ve Yrd. Doç. Dr. Barış Toptaş'ın piyanosuyla eşlik ettiği koro, İngilizce, Türkçe şarkıları ile Adıyaman yöresi türkülerini seslendirdi.

Konserin sonunda Kaymakam Metin Esen, Prof. Kadir Karkın'a plaket takdim etti.

Konsere Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zafer Tel, kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Yerel Haberleri

Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı
Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Üniversiteli öğrencilerden Başkan Ataç’a teşekkür
Elazığ’da gök yüzünde görülen cisim tedirgin etti
Özel öğrencilere, kurtarma köpeği eşliğinde terapi
Eskişehir’de turist yoğunluğu
İnönü’de yabani ot temizliği hız kesmeden devam ediyor