AFJET çalışanlarının sorunları masaya yatırıldı

Afyonkarahisar Valiliğinin de ortağı olduğu Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AFJET) çalışanları ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, işçilerin sendikal hakları, sorunları ve çözüm öneriler...

Afyonkarahisar Valiliğinin de ortağı olduğu Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AFJET) çalışanları ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, işçilerin sendikal hakları, sorunları ve çözüm önerileri noktasında kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.
Afyonkarahisar Valiliği İl Özel İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren AFJET’in, yenilenebilir ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olarak jeotermal enerjiyi ülkemize kazandırmış örnek bir kuruluş olduğunu belirten Kolsuz, AFJET çalışanlarının çalışma koşullarının ve sendikal haklarının iyileştirilmesi için çaba sarf ettiklerini ifade etti.
Kolsuz, kamu kurum ve kuruluşlarının idari meselelerinde valilik makamının çözüm mercii konumunda bulunduğunu kaydederek, Valiliğin kapısının herkese açık olduğunu vurguladı.

Asayiş Haberleri

Şırnak’ta 40 şüpheliden 1’i tutuklandı
21 araç ve sürücüsüne 31 bin 626 TL para cezası
Alkollü sürücü kaza sonrası önce röportaj verdi sonra bayıldı
Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı
Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı
Baraj gölünde kaybolan gencin cansız bedeni bulundu
Tekirdağ’da kılıç, uyuşturucu ve silah ele geçirildi
Siirt’te güvenlik önlemi almayan işçiler tehlikeye davetiye çıkardı
Edirne’de polisin ’dur’ ihtarına uymayan sürücü: "Çevirdik direksiyonu kaçtık"
Bursa’da tır alevlere teslim oldu