AGD'den "Siyer-i Nebi Yarışması"

AGD tarafından tüm illerde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması'nın Şırnak'ta 20 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacağı bildirildi

ŞIRNAK (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından tüm illerde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması"nın Şırnak'ta 20 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacağı bildirildi.

AGD Şırnak Şubesi Liseler Komisyonu Başkanı Ahmet Işık, yaptığı açıklamada, genel merkezleri tarafından tüm illerde lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Hz. Muhammed"in hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamak ve örnek bir nesil yetiştirmek amacıyla Siyer-i Nebi Yarışması düzenlendiğini söyledi.

"Siyer-i Nebi Yarışmasıyla, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz" diyen Işık, peygamberin razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istediklerini belirtti.

Yarışmanın Türkiye genelindeki tüm illerde 20 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11.00’da yapılacağını ifade eden ışık, "Şırnak'ta birinci olan kardeşimize Umre ödülü, ikinciye yarım altın üçüncüye ise çeyrek altın ile ödüllendireceğiz. Türkiye genelinde ilk 10’a girenlerin ise  ödülleri Genel merkezimiz tarafından  verilecektir" dedi.

Yerel Haberleri

Belediye başkanı 1 Mayıs’ta çöp kamyonunun arkasında mesai yaptı
Akondroplazi hastası gençlerin sevgileri engel tanımadı
Niksar’da koyunların yayla yolculuğu başladı
Spor Programının Temel Bileşenleri
Yeşilay ile işbirliği protokolü imzaladılar
Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli
Antalya’da 1 Mayıs coşkusu
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Gazipaşa Tarım Fuarı 14’üncü kez kapılarını açtı
İsrail’in Gazze’ye saldırılarını oturma eylemiyle protesto ettiler