AGD’nin 7 hafta süren Yaz Etkinlikleri sona erdi

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) tüm Türkiye genelinde düzenlediği 'Yaz Etkinlikleri', AGD Afyonkarahisar Şubesi tarafından bu yıl il merkezi ve ilçe...

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) tüm Türkiye genelinde düzenlediği "Yaz Etkinlikleri', AGD Afyonkarahisar Şubesi tarafından bu yıl il merkezi ve ilçe temsilciliklerinde yüzlerce öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) tüm Türkiye genelinde yüzlerce şubede binlerce öğrenciyle gerçekleştirdiği Yaz Etkinlikleri yıllardır devam ediyor. AGD Afyonkarahisar Şubesi tarafından bu yıl Afyonkarahisar'ın merkezinde ve ilçe temsilciliklerinde gerçekleştirilen Yaz Etkinleri hem aileleri hem de çocukları mutlu etti. Yaz Etkinliklerini kapanış programı ile taçlandıran AGD Afyonkarahisar Şubesi, Yaz Etkinliklerine katılan öğrencilere program düzenledi. Öğrencilerin yaz aylarında hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayan Yaz Etkinlikleri, 20 Haziran'da başlamıştı. Kur'an-ı Kerim, siyer, ezber, ahlak gibi derslerin yanı sıra havuz, piknik, gezi, futbol, çevre bilinci gibi sosyal faaliyetlerle birlikte 7 hafta sürdü.

Yaz Etkinliklerinin nihayetinde düzenlenen programda öğrencilere sertifikaları verildi. Program sonrasında açıklama yapan AGD Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, "Biz çocuklarımızın "Önce Ahlak ve Maneviyat" şuuruyla yetişmesini istiyoruz. O yüzden AGD olarak düzenlediğimiz her eğitim programında, her etkinlikte hedefimiz bu" dedi.

Yerel Haberleri

Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar
Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı
Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi