Ahlat’a doğalgaz müjdesi

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, uzun süredir çalışmalarını yürüttükleri doğalgaz kararının onaylandığını söyledi.

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, uzun süredir çalışmalarını yürüttükleri doğalgaz kararının onaylandığını söyledi.

Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, uzun süredir çalışmalarını yürüttükleri doğalgaz kararını Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) onayladığını belirterek, "Ahlat'a doğalgaz gelmesi için gerekli çalışmalar başlamıştır. Ahlat'a doğalgaz geliyor. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Çoban, yapılan çalışmalar neticesinde 16 ayda yatırımların tamamlanacağını, sonraki 4 ayda ise tüm Ahlat halkının doğalgaz hizmetine kavuşacağını belirterek, "Öncelikle halkımıza hayırlı olsun. Uzun süredir çalışmasını yürüttüğümüz doğalgaz kararımız çıktı. EPDK onayladı. Toplam 16 ayda yatırım tamamlanacak ve sonraki 4 ayda tüm halkımız doğalgaz hizmetine kavuşacak. Bu süreçte ilçemize katkı ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Bitlis Milletvekilimiz Vedat Demiröz'e, hemşehrimiz EPDK Başkan Yardımcısı Hamdi Bildirici'ye çok teşekkür ederiz. Tekrar halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Türkiye Haberleri

Kaymakam Gündoğdu muhtarlarla bir araya geldi
Gürsulu gençler için hibe desteği
Haydarpaşa açıklarında karaya oturan gemi havadan görüntülendi
Başkan Bakkalcıoğlu “Benim Hikayem: Aysel Kaya Resim Sergisi”nin açılışına katıldı
Büyükçekmece’de kıran kırana tavla turnuvası heyecanı
Kahramanmaraş’ın deprem öncesi ve sonrası
Afetzede çocuğun akülü arabayla annesinin mezarını ziyareti yürekleri dağladı
Bayburt’ta yeni adliye binası yapılacak
(Özel) "Tarlasını yola çevirenlere" kızdı, tabelayı dikti
Dershaneden dönerken bombalı saldırıda şehit olan Oğulcan’ın annesi, evladının okul elbisesiyle hasret gideriyor