Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

OSB Başkanı Nakıboğlu:

GAZİANTEP (AA) - Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, Davutoğlu'nun bu yeni ve önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını bildirdi.

Nakıboğlu, yazılı açıklamasında, Davutoğlu'nun genel başkan ve Başbakan olarak da büyük hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığını belirtti.

Davutoğlu'nun bu yeni ve önemli görevi layıkıyla yerine getireceği konusunda şüpheleri bulunmadığını aktaran Nakıboğlu, şunları kaydetti:

"Öncelikle ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Türkiye'de yaşanan siyasi istikrar, ekonomik istikrarı beraberinde getirmiş ve ülkemiz kalkınma noktasında önemli seviyelere ulaşmıştır. Ülkemizin bu değişimden güçlenerek ve daha da gelişerek çıkacağından hiç şüphemiz yoktur."

Yeni kurulacak hükümet ile Türkiye ekonomisine değer katmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Nakıboğlu, "Sayın Davutoğlu'nun Başbakanlığında kurulacak yeni hükümetle uyumlu ve başarılı işlere imza atıp 2023 hedeflerimize ulaşacağız" ifadesinde bulundu.

 

Yerel Haberleri

1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdüler
Elazığ’da fener alayı renkli görüntüler oluşturdu
Erzurum’da fener alayı düzenlendi
Kilis’te fener alayı düzenlendi
Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
19 Mayıs Bayramında vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar
Uluslararası Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’nde tiyatro ekipleri stant açtı vatandaşları bilgilendirdi
Ordu’da 19 Mayıs kutlamalarını şehrin her köşesine taşındı
Fethiye’de 19 Mayıs motosiklet konvoyu
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı ve MSB Mehteran Birliği gösterisi ilgiyle izlendi