Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını bildirdi.

Bartık, yazılı açıklamasında, Davutoğlu'nun siyasi deneyimleri ve entelektüel birikimiyle Türkiye'ye en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığını belirtti.

Türkiye'nin içine girdiği yeni dönemde hedefinin ekonomik atılım olması gerektiğini vurgulayan Bartık, şunları kaydetti:

"Ahmet Davutoğlu'nu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak gösterilmesinden dolayı tebrik ediyor ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki Davutoğlu haftaya gerçekleşecek AK Parti Kongresi'nde genel başkan seçilmesi halinde yıllardır edindiği siyasi deneyim ve entelektüel birikimi ile güçlü Türkiye vizyonuna en iyi şekilde hizmet edecektir."

Türkiye için yeni bir dönemin başladığına dikkati çeken Bartık, iş dünyası olarak bu yeni dönem aktörlerinden beklentilerinin huzur, güven ve istikrarın devamı olduğunu ifade etti.

Bartık, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanı, yeni Başbakanı ve yeni kabinesinden bu istikrarın devamı için çalışmalarını ve 2023 Türkiye'sine iş dünyasının yanında yürümelerini istiyoruz. Bu ülkede sosyal ve ekonomik refah reel sektörün omuzlarında yükselecektir. Daha güçlü bir Türkiye için hep beraber siyasal tartışmalara, kutuplaşmalara son verip, ekonomiye, üretime ve istihdama odaklanmamız gerekiyor. Yeni dönemde hedef ekonomik atılım olmalı."

 

Yerel Haberleri

TTK işçi alımı kurasında kadın işçinin adı çıktı
Kars’ta üniversite öğrencileri İsrail zulmüne karşı eylem başlattı
Kastamonulu kadınlardan Avusturya çıkarması
Bitlis’te zorlu yayla muzu mesaisi başladı
Tokat’ta öğrenciler matematik ve teknolojideki yeteneklerini yarıştırdı
Aslan “Şehitlerimizin aileleri bizim için kutsal birer emanet”
Başkan Tatık, 1 Mayıs’ı personeli ve aileleriyle birlikte kutladı
Gaziantepliler, Erikçe Macera Parkı’nda sıra dışı etkinliklerle keyifli vakit geçiriyor
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında verilen karar, yakınlarının acısını ikiye katladı
Mustafa Açıkalın Ortaokulu Türkiye şampiyonasında