Ahmet Karabacak aday adaylığı için istifa etti

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde aday olmak için görevinden istifa etti.

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Seyit Ahmet Karabacak, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde aday olmak için görevinden istifa etti.

MHP'den aday olmak üzere görevi bırakan Karabacak, "Başta siyasi camiam ve esnaf camiası olmak üzere, hemşehrilerimizden büyük bir destek aldım. Ben önce Karabük, sonra da Türk Milliyetçisi bir insanım, her ne şartta olursa olsun Cumhur ittifakına, yani milli ittifaka destek vereceğiz. Ancak arkadaşlarımız, ağabeyimiz, büyüğümüz, bizi zaferlere alıştıran insan Rafet Vergili Ağabeyimizin aday olmaması durumunda benim aday olmam noktasına bana baskı yapıyor. Hem camiamızın gür sesi olarak ağabeyimizle birlikte yürümek, hem de başta esnaf camiası olmak üzere, tüm Karabük'ü parlamentoda temsil etmek üzere bu göreve seve seve talip olmaya hazırım" İfadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile 6 üniversiteye rektör atandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevden alındı, yerine ise Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan atandı.
AK Parti’li Yılmaz: "Milletimizin bize sandıkta, ‘Bazı eksikleriniz var, bunları telafi edin’ ifadesini, sandığın dili olsa da söylese dediğimiz şeyleri biz okuduk"
IDF Sözcüsü Hagari: “Bölgede geniş çaplı bir tırmanış hedeflemiyoruz”
Ceyhan Belediye Başkanı Aydar’a siyasi yasak getirilmesine tepki
Biden: “Ekibimiz insanların evlerine güvenli bir şekilde geri dönebilmelerini sağlamak için çalışıyor”
Bakan Uraloğlu: "Son 22 yılda ulaştırma ve haberleşmeye 280 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Aliyev: "Diyorlar ki Azerbaycan Karabağ’ı işgal etti, bir ülke kendi toprağını nasıl işgal edebilir?”
Başkan İmamoğlu: "Biz parti devleti değiliz"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, Ardahan’da