Ajda Pekan: “Özel hayatıma girmeyin”

Bodrum konseri sonrası havaalanında gazetecilere yakalanan Ajda Pekkan sevgilisi ile ilgili sorulara 'Özel hayatım konuşmak istemiyorum' dedi.

Bodrum konseri sonrası havaalanında gazetecilere yakalanan Ajda Pekkan sevgilisi ile ilgili sorulara "Özel hayatım konuşmak istemiyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da konser veren Ajda Pekkan İstanbul'a giderken Milas - Bodrum Havalimanında gazetecilerle karşılaştı. Vip Bodrum transfer ile Havalanına gelen Pekkan gazetecileri karşısında görünce selam vermeyi ihmal etmedi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pekkan "Çok güzel bir geceydi. Herkes çok eğlendi. Şimdi İstanbul'a gidiyorum. Oradan Kıbrıs'a geçeceğim. Konser maratonu devam ediyor" dedi.

Gazetecilerin, "Sevgiliniz Bülent beyi konser alanında göremedik. İlişkiniz nasıl gidiyor? Ne zaman sizi yan yana göreceğiz?" sorusuna Süperstar Ajda Pekkan, "Arkadaşlar özel hayata girmeyelim. Bunlar özel konular. Herkese iyi bayramlar diliyorum" diyerek alana giriş yaptı.

Ajda Pekan: “Özel hayatıma girmeyin”

Ajda Pekan: “Özel hayatıma girmeyin”

Magazin Haberleri

Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.
Tilki ile dozer operatörünün muhabbeti tebessüm ettirdi
İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı
Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı
Makam odasında bir ilk