AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Tutumlu ve Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde çeşitli programlar düzenlediklerini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle rehberlik araştırma merkezinde "kadın" konulu panel düzenlediklerini belirten Ötken, şöyle konuştu:

"Panele çok sayıda partilimiz katılırken, avukat Nurcan Işık Yanardağ, Feyza Kurnaz Şahin ve Solmaz Kıran Çınkıl konuşmacı olarak katıldı. Panelistler önemli bilgiler verdi. Panele, Bakanımız Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu’da katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle il kadın kollarımız çeşitli etkinliklere katıldı. Ayrıca ilçelerdeki kadın kolları başkanlarımız günün anlam ve önemi nedeniyle programlar düzenlediler."

İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın İl Başkanı Yurdunuseven'i ziyaret ettiklerini söyleyen Ötken, Sel ve Çoban'ın il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiğini kaydetti.

Ötken, "Geçtiğimiz belediye başkanımız Burhanettin Çoban ile İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel bey başkanımıza hayırlı olsun temennisinde bulunarak, il yönetim kurulu toplantısına katıldı. Başkan Çoban ve Sel, toplantıda yaptıkları çalışmalarından bahsederek, yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevapladılar" dedi.

Yerel Haberleri

Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi
Aliağa’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Aliağa’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Aliağa’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Hıdırellez Şenliği’nde renkli görüntüler oluştu
Düzce’de hıdırellez ateşini Vali yaktı
VEFA’dan bir haftada 132 faaliyet
Trafik kazası tatbikatını gerçek sanıp olay yerini doldurdular
Çorum Belediyesi’nden vatandaşlara hedik ikramı
Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri Hıdırellez’i kutladı