AK Parti Diyarbakır’da 7’den 70’e her gönüle dokunuyor

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyor.Yerel seçim hazırlıklarını bu yıl farklı bir aksiyonla gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, yoğun bir çalışmayl...

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyor.
Yerel seçim hazırlıklarını bu yıl farklı bir aksiyonla gerçekleştiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı, yoğun bir çalışmayla yaptı. Örgütlü bir biçimde ve tamamen bilimsel verilerden yola çıkılarak gerçekleştirilen seçmen bilgilendirme çalışmalarında gruplara ayrılan ekipler, taziye ve düğünler dahil en ücra köşelere kadar sirayet ederek farklı bir sistematikle seçmenleri etkiliyor.
Soru ve cevapların ağırlıklı olarak yaşandığı bilgilendirme ziyaretlerinde sorulan sorular büyük bir samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı görülen alanlarda da ilgili kurumlar ile iletişim kurularak çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençler ziyaretlere yoğun ilgi gösterirken, iş güçlerinin olumlu alanlarda değerlendirilmesi ve gençlere yeni fırsatların tanıtılması talepleri ilk sıralarda yer aldı.

Siyaset Haberleri

Çin Devlet Başkanı Şi, Sırbistan’da
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliğini ziyaret etti
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den İbrahim Oktugan’ın vefatıyla ilgili açıklama
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “İsrail’in Refah’taki askeri operasyonunun devam etmesi halinde ateşkes anlaşması olmayacak”
CHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Yaşar ve yönetimi istifa etti
Netanyahu’dan müzakere heyetine talimat: “Rehinelerimizin serbest bırakılması için gerekli koşullar konusunda ısrarcı olmaya devam edin”
Hamas heyeti ateşkes müzakereleri için Kahire’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri El Sabah ile bir araya geldi
Başkan Günel, dernek yetkilileri ile bir araya geldi
İsrail, ABD’ye Refah’a yönelik operasyonun sınırlı olacağına dair güvence verdi