AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Kılınç ve yönetimi istifa etti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen kongrede AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığına seçilen Erdoğan Kılınç...

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde, yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen kongrede AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığına seçilen Erdoğan Kılınç ve yönetimi görevlerinden istifa etti.

AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığına seçilen Erdoğan Kılınç ve yönetimi dün AK Parti Manisa İl Başkanlığına giderek istifalarını sundu. Kılınç ve yönetiminin istifaları il yönetimi tarafından kabul edildi. Kılınç, AK Partili üyelere attığı telefon mesajıyla veda etti.

Ayrıca yazılı bir açıklama yayınlayan Kılınç, "Bugün itibariyle yürütmekte olduğum Kırkağaç AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Sevdamız ve davamız olan partime karşı en küçük bir kırgınlığım yoktur. Dün olduğu gibi bundan sonrada Reisimizin emrinde bir nefer olarak çalışmayı inancımın bir gereği olarak görmekteyim. Kırkağaçlı hemşehrilerime görev yaptığımız süre içerisinde şahsıma ve teşkilatımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkürü bir borç biliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kararımızın ilçemize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tek gayemiz Batı’nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteği ile kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’ye en çok yardım yapan ülkeyiz."
AK Parti İl Başkanı Ökten’den açıklama; Sadece Koçarlı Belediyesi’nden ücret aldım belediye şirketinden almadım
Erbakan: "İsrail ile ticaretin kesilmesi olumlu"
Bursa Ülkü Ocakları’ndan 3 Mayıs için anlamlı sergi