AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan:

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, '2002'den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4'e ulaşmış...

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, "2002'den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4'e ulaşmış vaziyettedir. Bizler rakamlarla konuşuyoruz. Bugünkü sağlık sunumunun ne kadar kaliteli, ne kadar modern şartlarda verildiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlar sağlıktaki dönüşümün farkındalığını yakalamış durumdalar" dedi.

Milletvekili Tezcan, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile birlikte Mecliste basın toplantısı düzenledi. Tezcan, "Gerçekleştirilen yatırımlara rağmen Türkiye'yi çok kötü durumda gösterenlerin yaptığı, vatandaşlarımızın aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil. Bu yapılan açıklamalar vicdana da sığmaz, insaniyete de sığmaz, sağduyuya da sığmaz. 2002'den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4'e ulaşmış vaziyettedir. Bizler rakamlarla konuşuyoruz. Bugünkü sağlık sunumunun ne kadar kaliteli, ne kadar modern şartlarda verildiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlar sağlıktaki dönüşümün farkındalığını yakalamış durumdalar" diye konuştu.

Malatya'da bazı evlerin işaretlenmesine yönelik soru üzerine Tezcan, "Durum provokasyondan başka bir şey değildir" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

Başkan Akpunar kapıyı kapattı
CHP lideri Özel: (Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) "Cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim, detayların önemli bir kısmını paylaştım"
Bakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından kabul edildi
CHP’nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik’e geldi
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Müzakerelerde ilerleme sağladık”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti