AK Parti milletvekili adayı Uslu:

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu seçim çalışmaları kapsamında Konyaaltı ilçesinde esnafları ziyaret ederek, Haziran Genel Seçimleri için destek...

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu seçim çalışmaları kapsamında Konyaaltı ilçesinde esnafları ziyaret ederek, Haziran Genel Seçimleri için destek istedi.

Ardından yeni hizmete açılan Konyaaltı Sahilinin tamamını Konyaaltı İlçe Teşkilatı ile birlikte yürüyen Atay Uslu, Antalyalılara yeni sahil projesi hakkındaki memnuniyetlerini sordu. Yeni yüzü ile Konyaaltı sahilinin çok güzel olduğunu, Antalyalıların da çok beğendiğini ifade eden Atay Uslu, "Bu projeyi hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tüm Antalyalılar adına çok teşekkür ediyorum. Proje başladığında buralara halk giremeyecek diyenler, şimdi gelip buraları görsünler" dedi.

Üretmeye ve eserler inşa etmeye devam edeceklerini vurgulayan Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yapmak için Mimar Sinanlar, Kanuniler, Fatihler, Recep Tayyip Erdoğan'lar gerek. Yıkmak için iki kazma iki kürek yeterli. Yapmak maharettir. İnşallah projenin tümü tamamlandığında Antalya çok daha güzel olacak. AK Parti yaptı ve yaparsa yine ak parti yapar. Antalya'yı seviyorum. Antalya'ya hizmet şereftir."

AK Parti milletvekili adayı Uslu:

AK Parti milletvekili adayı Uslu:

Türkiye Haberleri

ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yapımı tamamlandı
BioNTech 315 milyon euro zarar etti
Bayraktar AKINCI’dan deniz hedeflerine tam isabet
İzmir Büyükşehir’den işten çıkarma açıklaması
Kuşadası Belediyesi’nden ücretsiz danışmanlık hizmeti
İskoçya’da Edinburgh Üniversitesi ve parlamento binası önünde Gazze’ye destek protestosu
Gazze’ye destek protestoları Avrupa’daki üniversitelerde yayılıyor
Koçarlı Belediyesi Ödüllü Logo Yarışması düzenliyor
İBB Başkanı İmamoğlu’dan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Bahçetepe’ye tebrik ziyareti
Hitit Üniversitesi’nden “Terörizm ve Radikalleşme ile Mücadele ve Türkiye’nin PKK terörizmiyle Mücadelesi” kongresi