AK Parti Ordu milletvekili Gündoğdu:

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 'Devlette en önemli yeri teslim almışlardır. Neticesinde 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirme cüretini...

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Devlette en önemli yeri teslim almışlardır. Neticesinde 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirme cüretini göstermişlerdir" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Gündoğdu, 15 Temmuz darbe girişiminin araştırılmasıyla Hrant Dink cinayetinin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın ve Danıştay saldırısının gün ışığına çıkarılabileceğini belirterek, "Hrant Dink cinayetinin ardından, emniyet istihbaratı tarafından olayın arkasında eski Büyük Birlik Partisi Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun olduğu gösterilmeye çalışılmıştır. Olay aydınlanmaya başlayınca işin içinde emniyet istihbaratının olduğu şeklinde haberleri takip ettik. O zaman Emniyet İstihbarat Daire Başkan'ı ölçün Ramazan Akyürek tutuklandı, serbest bırakıldı ve tekrar tutuklandı. O gün yaşananların siyaseti dizayn etme çabası olduğu açıktır. Bunların da FETÖ elemanları olduğu anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili olarak Gündoğdu, yapının derin devlete sızdığını ve birbirlerini koruduklarını kaydetti. Gündoğdu, "Devlette en önemli yeri teslim almışlardır. Neticesinde 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirme cüretini göstermişlerdir" diye konuştu.

Siyaset Haberleri

Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"
Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor
Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor
İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği her konuda, uluslararası topluma doğru bilgileri, yerinde ve zamanında ulaştırıyor"
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: "Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesecek
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Kerem Şalom Sınır Kapısı’nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TRT’nin 60. kuruluş yılı dolayısıyla kutlama mesajı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası açıklama
Gürcistan parlamentosu "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısını ikinci okumada da onayladı