AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’e tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Özel’in gençlerimizi ‘darbe’ gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle ile yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır” de...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “CHP Genel Başkanı Özel’in gençlerimizi ‘darbe’ gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle ile yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır” dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı bir yayında, "Gece telefon çalsın, darbe oluyor desinler ama gençler yapıyor desinler; ben o darbeye teslim olurum" sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çelik, gençlerin her zaman özgürlükle, demokrasiyle ve değişimle yan yana anılması gerektiğini ifade etti. Özel’in siyasi akılla bağdaşmayan bir beyanda bulunduğunu vurgulayan Çelik, “CHP Genel Başkanı Özel’in gençlerimizi ‘darbe’ gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle ile yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır. Özel’in bu beyanatı, CHP’nin demokrasi açığının ne kadar fazla olduğunu ve CHP yönetiminin demokrasinin alfabesine ne kadar yabancı olduğunu bir kere daha göstermiştir. Sayın Özel’in siyasi kelime dağarcığının bu kadar sığ olması da vahimdir” ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: “(Seçim sonuçları) Birilerine fatura etmek gibi bir kolaycılığı seçmeyeceğiz”
Çinli lider Xi: “İsrail-Filistin sorununun iki devletli formül temelinde çözülmesi gerektiğine dikkat çektik”
İYİ Parti lideri Dervişoğlu ile CHP Genel Başkanı Özel’in görüşmesi başladı
Öğrencilerden ‘Hayallerim Gerçek Olsa’ kitabı
ABD ordusu, Gazze’de geçici iskele kurulumunu tamamladı
MSB kaynakları: “Halihazırda yürürlükte bulunan idari hususlardaki tasarruf tedbirlerine en fazla uyan bakanlıklardan biriyiz."
MSB kaynakları: “(Güler ve Umerov görüşmesi) Karadeniz Tahıl Girişiminin yenilenmesi için gayretlerimiz dile getirilmiştir.”
MSB Kaynakları: “Bakanlığımız da önümüzdeki dönemde, açıklanan tasarruf tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam edecektir.”
Emine Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı’nın eşi Fatima Maada Bio ile görüştü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Pakistan ve Türkiye, dünya döndükçe var olacak, iki ayrı bedende ama aynı ruha sahip iki kardeş millettir”