AK Parti’den Denizli Milletvekili Şahin Tin’e 2 Günlük Avrupa Görevi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Avrupa Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) davetlisi olarak Almanya'ya gitti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Avrupa Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) davetlisi olarak Almanya'ya gitti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, UETD davetlisi olarak iki günlük Almanya programının ilk gününde bu akşam Rosenheim ve Regensburg şubelerinin düzenleyeceği iftar programına katılacak.

Şahin Tin, ertesi gün de 26 Haziran Cumartesi günü Günzburg'da yine bir iftar programında Türk toplumunun temsilcileriyle buluşacak. Şahin Tin, katılacağı programlarda yapacağı konuşmalarda Türkiye ekonomisinin uluslar arası sıralamada geldiği nokta, 2023 Vizyonu kapsamında hedefler ve Türkiye-Avrupa ilişkileri ile bu ilişkilerde Almanya'daki Türk toplumunun rolü, yurtdışı teşkilatlanmasının önemi ve gereği, lobi çalışmalarında sivil toplumun önemi, teşkilatlanma ve çalışma yöntemleri gibi konulara değinecek.

Partisinin kendisine verdiği bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirten Şahin Tin, "Ziyaretlerimiz esnasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Münih Şubesini, Türk işyerlerini, UETD'nin Sponsoru olan esnafların işyerlerini Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Cemiyeti'nin Günzburg şubesini, Milli Görüş Günzburg Cemiyeti'nive Günzburg'un önde gelen işadamlarını da ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulunacağız. Bunun yanı sıra programımızda sanatsal etkinlikler de var. Türk toplumu ile kucaklaşacak, yanlarında olduğumuzu anlatacak, ülkemizin menfaatine olan konularda işbirliğimizin taşıdığı öneme dikkat çekeceğiz. Faydalı bir gezi olacağını inanıyorum" dedi.

Yerel Haberleri

Özel bireylerin eğitim hayatına katkı sağlayacak çalıştay sona erdi
Gaziantep OSB Başkanı Şimşek’ten 1 Mayıs mesajı
Kilis’te kan bağışı kampanyası
"Seni Unutmadık Kardeşim" projesiyle Ağrı’dan Hatay’a umut ışığı ulaştı
Şehit Muhammet Koçak için mevlit okutuldu
Atatürk Üniversitesi, dijital geleceğe emin adımlarla yürüyor
Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin’e ziyaret
Şahin: “Bu büyük ailenin en önemli parçası emekçi kardeşlerimizdir”
Tecrübelerini gençlere anlattı
Tutak Kaymakamı Adıbelli, Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti