Ak Partili İpek: “Umarım yaşananlar, acılar Türk İslam aleminin uyanışına vesile olur”

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek yaptığı açıklamada, 'Umarım yaşananlar, acılar Türk İslam aleminin uyanışına vesile olur' dedi.

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek yaptığı açıklamada, "Umarım yaşananlar, acılar Türk İslam aleminin uyanışına vesile olur" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Amasya'da katıldığı bayramlaşma töreninde dünyanın İslam dininin geçmişte getirdiği barış iklimine ve huzura ihtiyacının olduğunu belirten Haluk İpek, "Umarım bu dönemde yaşananlar, acılar Türk İslam aleminin uyanışına vesile olur. Bu yaşananların önünüzdeki dönemde yaşanmaması için Türkiye'nin ve Türk milletinin güçlenmesini ve yeniden tarihte olduğu gibi dünyayı insanlık için daha yaşanabilir bir zemin olarak tutmayı başarırız inşallah" diye konuştu.

Amasya Belediyesi avlusundaki törende Vali Salih Işık, Ak Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve diğer yetkililer de vatandaşlarla bayramlaştı.

Ak Partili İpek: “Umarım yaşananlar, acılar Türk İslam aleminin uyanışına vesile olur”

Ak Partili İpek: “Umarım yaşananlar, acılar Türk İslam aleminin uyanışına vesile olur”

Siyaset Haberleri

Rusya’dan İran’a yardım teklifi
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’da düzenlenen bazı etkinliklere ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan’da
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Astana Büyükelçiliğini ziyaret etti
Suudi Arabistan ve Katar’dan, İran’a Reisi’yi arama-kurtarma çalışmalarına yardım teklifi
CHP Genel Başkanı Özel: "Bu sefer bu işi yarım bırakmayacağız, Atatürk’ün vasiyeti yerine getirilecek"
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mensuri: "Helikopterdeki 2 kişiyle birkaç kez irtibat kurduk”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Reisi ve heyetinden bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İran Cumhurbaşkanı, kardeşim Sayın İbrahim Reisi ve heyetinin bir helikopter kazası geçirmiş olması bizleri derinden üzmüştür.”