Kırşehirli gazi kızının çizdiği kara kalem çalışmaları İstanbul’da sergilenecek

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şubesi; şehit ve gazilerin özlük hakları için genel merkez ziyareti yaptı.

Yerel

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şubesi; şehit ve gazilerin özlük hakları için genel merkez ziyareti yaptı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Bahattin Kaya, genel merkezlerinde yaptığı ziyarette Kırşehir anısına Genel Başkan Mustafa Işık'a Kırşehirli gazi çocuğu tarafından Çanakkale Şehitlerini anlatan resim çalışması sundu. Kaya; "18 Mart Çanakkale Şehitleri Haftasında sergilenmek üzere şehit ve gazi çocuklarının Kırşehir'deki çalışmalarını anlatan resimler genel merkezimize aktarıldı. Şehit yakınlarının ve gazilerin özlük hakları çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmeler yaptık. Toplumda var olan şehitlik, şehit ailesi ve gazilik kavramları üzerine istişarede bulunarak gerekli çalışmaların yapılması üzerine sohbet ettik" dedi.

Kırşehirli Gazi Mahir Dilekçi'nin kızı Yeşim Saray tarafından yapılan karakalem çalışması da İstanbul'da düzenlenecek 18 Mart Çanakkale Şehitleri haftasında sergilenecek.

Yerel Haberleri

Sıralardan meclise uzanan yolculuk: Başkan Kul, öğrencisi Milletvekili Mete ile bir araya geldi
30 yıl önce teröristlerin şehit ettiği 9 ve 11 yaşındaki çocuklar unutulmadı
Devrek Bastonu Ankara’da sergilendi
Hayalindeki çiftliği devlet desteğiyle kurdu
Yıldırım’da bağımlılıkla mücadele semineri
Çorum’dan Afşin’e türkülerle gönül köprüsü
Çorum’da uyuşturucuyla mücadele paneli gerçekleştirilecek
Belediye Başkanı Doğan Ankara’da
Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü depremzede öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Evde biriktirdiği paraları yangında kaybetti, imdadına Merkez Bankası yetişti