AKOM uyardı: “Sıcaklıklar düşüyor, sağanak yağmur geliyor”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yaptığı açıklamada, sıcaklıkların 13-17 derece aralığına gerilemesi beklendiğini, Pazar gününe kadar da il genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanaca...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yaptığı açıklamada, sıcaklıkların 13-17 derece aralığına gerilemesi beklendiğini, Pazar gününe kadar da il genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağını duyurdu.
İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM verilerine göre, hafta boyunca 25-28 derece aralığında yaz değerlerine yakın seyreden sıcaklıkların, rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi (20-50km/s) ile birlikte 13-17 derece aralığına bahar değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor.
“Sağanak yağmur geliyor”
Pazar gününe kadar il genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı öngörülüyor. İstanbul’da hava sıcaklıklarının 21 Nisan’a kadar mevsim normallerinin 1-3 derece altında, 22-30 Nisan tarihleri arasında mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Türkiye Haberleri

Hakimler ve Savcılar Kuruluna atama kararları Resmi Gazete’de
Tatvan’da 10 dakikalık sağanak yolları dereye çevirdi
Prof. Dr. Görür: "’Benim ülkem deprem ülkesi’ diyelim, deprem dirençli yerleşim alanları yapalım, bu işi kökten çözelim"
Eryılmazlar Grup Şirketi’nden açıklama: "Karalama kampanyası ile en başta ülkemiz ekonomisine zarar verildiği bilinmelidir"
İngiltere, “enfekte kan” skandalı kurbanlarına milyarlarca pound tazminat ödeyecek
Çerkes Soykırımı’nda hayatını kaybedenler için yürüdüler
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 177 yaşında
Velilerden "İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapatılmasın" açıklaması
İran Cumhurbaşkanı Reisi için Kum kentinde cenaze töreni düzenlendi
Vali Çiçek: "Kadın Kooperatifleri büyük bir başarı hikayesi"