Aksaray Valisi Ataklı Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti

AKSARAY (AA)- Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Vali Ataklı, burada yaptığı konuşmada,...

AKSARAY (AA)- Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Ataklı, burada yaptığı konuşmada, düşünen, sorgulayan, kendini geliştiren vatanına ve milletine faydalı bireylerin yetişmesi için herkesin gayret içinde olması gerektiğini söyledi.

Gençler için imkanların her alanda seferber edildiğini aktaran Ataklı, ''Gençlik geleceğimizdir. Bütün yatırımlar, yarının büyükleri çocuklarımız içindir. Gençlik Merkezimiz'de çocuklarımız ve gençlerimiz için çok çeşitli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Gençlerimizin boşa geçirecekleri zamanları olmamalıdır. Buraya gelerek mutlaka bir etkinlikten yararlanmaları gerekiyor'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ataklı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan'dan yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldı.

 

Güncel Haberleri

Malatya Sabancı Kültür Sitesi yenileniyor
Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı
Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı
AK Partili Ölmeztoprak: "Kalıcı konutlar için kuralar devam edecek”
Yaralı şahin koruma altına alındı
Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı
Polis memuru arazi kavgasında ağabeyini öldürdü
Malatya’da hacı adaylarına kurs verildi
Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor