AksuVital, 11’inci Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi ödülüne layık görüldü

Sağlıklı ve kaliteli doğal ürünler markası Aksu Vital, 11'inci Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi'nde Kalite Ödülü'nü aldı.

Sağlıklı ve kaliteli doğal ürünler markası Aksu Vital, 11'inci Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi'nde Kalite Ödülü'nü aldı.

Lobin International tarafından gerçekleştirilen 11'th International Quality Summit, kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan Ar-Ge'nin önemini konuşmak üzere Paris'te toplandı. İmalat ve hizmet sektöründe inovasyona yönelik çalışmalarıyla örnek teşkil eden ve Türkiye ekonomisine yön veren temsilciler de dünyada pazar payını arttırmak, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak ve Ar-Ge konumlandırmasının önemini vurgulamak amacıyla etkinliğe katıldı.

Düzenlenen organizasyonda Türkiye'nin önemli markalarından Aksuvital; ürünleri ve gıda takviyeleri alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olması Kalite Ödülü'nü almaya hak kazandığı kaydedildi.

Ekonomi Haberleri

Hedef döngüsel ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten Türkiye’ye dış kaynak gelmediği iddialarına cevap:
Türkiye oynayarak büyüyecek
Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da
Sınır ötesi e-ticarette hedef "bir numara" olmak
ORKÖY kredileri çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor
Gıda ihracatının lideri hububat bakliyat yağlı tohumlar sektörü. ihracatın yıldızlarını ödüllendirildi
Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor
Havalar ısındı pazarda fiyatlar düştü
KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Gazze’de kalıcı ateşkese varılması için İsrail ve destekçileri üzerinde baskı oluşturmak zorundayız”