Alanya’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, polis ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alınırken, eroin,...

Antalya'nın Alanya ilçesinde, polis ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alınırken, eroin, metamfetamin, esrar ile 4 hassas terazi ele geçirildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. "Torbacı" diye tabir edilen satıcıları teknik ve fiziki takibe alan ekipler, şüpheli S.K, M.H, A.Ç, F.T, S.G.'yı Alanya'da F.N.'yi Antalya'da K.D. ve Ş.E.'yi ise Mersin'deki adreslerinde gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 20.26 gram eroin, 140 gram metamfetamin, 120 esrar ile uyuşturucu satışında kullanılan 4 hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, aynı soruşturma kapsamında M.L. isimli şüphelinin de arandığı belirtildi.

Asayiş Haberleri

Antalya’da korkunç cinayet: Müşterilerine çilek satarken silahlı saldırıya uğradı
Antalya’da kedi köpek oteline silahlı ve uçan tekmeli saldırı
Kendisinden haber alınmayan kadın evde ölü bulundu
MSB: “Van hudut hattında 48 kilo 234 gram uyuşturucu madde ele geçirildi”
Karadeniz’de şüpheli cisim alarmı
Uşak’ta 1 kişi tabancayla ağır yaralandı
Jandarma silah ele geçirdi
Çalınan arı kovanları jandarma tarafından bulundu
Endonezya’da sel ve heyelan faciası: 15 ölü
Girdikleri kuyumcudan 5 bilezik çalan hırsızlar kamerada