Alaşehir Belediyesinde seçimden sonra ilk meclis toplantısı

Alaşehir Belediyesi’nde mahalli idareler seçimleri sonrası ilk meclis toplantısı, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu başkanlığında yapıldı.Alaşehir Belediyesinin seçimler sonrası ilk meclis toplantısında; meclis katip üyelikler...

Alaşehir Belediyesi’nde mahalli idareler seçimleri sonrası ilk meclis toplantısı, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu başkanlığında yapıldı.
Alaşehir Belediyesinin seçimler sonrası ilk meclis toplantısında; meclis katip üyelikleri, başkan vekilleri, çiftçi malları koruma, encümen ve komisyon seçimleri yapıldı. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu başkanlığında yapılan meclis toplantısı İstiklal Marşının okunması sonrası başladı. Meclisin açılışında bir konuşma yapan Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, "Seçimde tek arzumuz hiç kimsenin saçının teline zarar gelmemesi ve bir demokrasi şöleni halinde geçmesini sağlamaktı. Çok şükür kazasız belasız bir seçime de geride bıraktık. Seçimimizin Türkiye’mize Manisa’mıza Alaşehir’imize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum" dedi.
Konuşmanın ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan divan katip üyelik seçimlerinde; Mehmet Hanife Aydın, Aynur Dağ asil, Emir Engin, Metin Yaşar yedek üye olarak yer aldı. Encümen üyeliklerine Mahmut Horasan Mehmet Atıf Erdem, Salih Doğrul. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı için 5 yönetim kurulu üyesi seçildi. Yönetim şu isimlerden oluştu: Levent Çoban, Telat Girgin, İbrahim Beler, Ramazan Çam, Mehmet Ertürk.

Siyaset Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği
19 Mayıs’ta trenler ücretsiz
Hırvatistan’da Başbakan Plenkovic liderliğinde yeni hükümet kuruldu
Kuzey Kore’den “otonom navigasyonlu taktik balistik füze” denemesi
Creil heyeti Kuşadası’na hayran kaldı
ABD: “Geçici iskele Gazze’deki Filistinlilere gıda, su ve ilaç ulaştırmak için tek başına yeterli değil”
İletişim Başkanı Altun: "Teröristlerin teslimi, terör örgütlerine desteğin kesilmesi, Türkiye’nin müttefiklerinden en doğal beklentisidir"
Bakan Tunç: "Asıl önemli olan Türkiye Yüzyılı’na başlarken darbe anayasasından kurtulmuş bir anayasayla yola devam etmek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye mesajı: "Uzun yıllar TRT ekranlarında yaptığı programlarla milletimizin hafızasında yer edinen, televizyon dünyamızın usta isimlerinden sunucu Erkan Yolaç’ın vefatından büyük üzüntü duydu...
MHP’li Özdemir: "Bu seçim Pınarbaşı için bir hesaplaşma değildir"