Alev alan otomobil küle döndü

Çorum’un İskilip ilçesinde motor kısmı arıza sebebiyle alev alan otomobil küle döndü.Edinilen bilgilere göre, İskilip-Tosya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan otomobil arızalandı. Ailesini başka bir ar...

Çorum’un İskilip ilçesinde motor kısmı arıza sebebiyle alev alan otomobil küle döndü.
Edinilen bilgilere göre, İskilip-Tosya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan otomobil arızalandı. Ailesini başka bir araçla ilçeye gönderen sürücünün tamirci beklediği sırada otomobil alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler otomobili sardı. Sürücünün ihbarı üzerine olay yerine İskilip Belediyesi itfaiyesi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında otomobil kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Bakan Yerlikaya: “Hatay merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-47’ operasyonlarında elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi, 51 şüpheli yakalandı”
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: “S.S.’nin yasa dışı yollarla yurtdışına kaçırılması ile ilgili 3 sivil şahıs ve 1 komiser gözaltına alınmıştır.”
Esenyurt’ta 2 motorcu sokak ortasında rastgele ateş açtı
Sultangazi’de 4 iş yerinin olduğu bina alev alev yandı
Aracın çarptığı yaşlı adam 30 metre savrularak hayatını kaybetti
Alzheimer hastası yaşlı adam 4 katlı binanın bodrum katındaki kuyuda ölü bulundu
Sulama kanalına giren Muhammet’in cansız bedenine ulaşıldı
Dengesini kaybederek düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Kereste fabrikasında korkutan yangın
Adıyaman’da 120 inşaat işçisi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu