Alkol almak için gelen şahıslar ile büfeci arasında silahlı kavga: 1 ölü

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde gece saatlerinde alkol almak isteyen üç şahıs ile büfeci arasında çıkan kavgada, büfe sahibi silahla vurularak öldürüldü.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde gece saatlerinde alkol almak isteyen üç şahıs ile büfeci arasında çıkan kavgada, büfe sahibi silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Serdivan ilçesi Esentepe Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde bulunan bir büfeden 3 şahıs alkol almak istedi. Büfe sahibi 51 yaşındaki Emre Gürkan ile alkol almak için gelen 3 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce 3 şahıstan biri büfeci Emre Gürkan'ı silahla ağır yaraladı. Durumu gören vatandaşlar hemen 112 acil ekibine haber verdi. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri, ilk müdahaleyi yapmasının ardından yaralıyı Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gürkan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, olaya karışan 3 kişi ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 8 ilde düzenlenen ‘Mahzen-36’ operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi”
Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü...
Bandırma’da motosiklet hırsızları tutuklandı
Ankara’da kontrolden çıkan otomobil binanın 3’üncü katına çarptı
Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı
Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı
Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı