Almanya’da tarih yazan Erzincanlı kızlara havalimanında karşılama

Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası’nda kazandıkları bronz madalya ile Türkiye’nin çiftlerde ilk Avrupa şampiyonası madalyası olarak tarihe geçen Erzincanlı Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında coşkuyl...

Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası’nda kazandıkları bronz madalya ile Türkiye’nin çiftlerde ilk Avrupa şampiyonası madalyası olarak tarihe geçen Erzincanlı Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanında coşkuyla karşılandı.
Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası’nda Türkiye’ye bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandılar.
Vali Hamza Aydoğdu, 8-14 Nisan 2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen şampiyonada tarih yazarak, çift kadınlarda ilk defa Türkiye’ye bronz madalya kazandıran milli sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Spor Haberleri

Elazığspor’dan son maça özel hatıra bileti
Dana Rettke, Eczacıbaşı Dynavit’te
Cizre’de Gençlik Haftası, bisikletle şehir turu atılarak kutlandı
Ampute Milli Takımı ve Gölbaşı protokolü arasında farkındalık maçı
Başkan Kurnaz: “Hedefimiz her mahallede spor alanı oluşturmak”
Kayserispor - Konyaspor maçını Halil Umut Meler yönetecek
Gaziantep ALG Spor, Hilmi Bugüner ile yeniden anlaştı
Bülent Yenihayat: “Daha çok çalışacağız”
Başkan Ertemur gençleri 19 Mayıs şenliğine davet etti
Markus Gisdol: "Taraftarımızın desteğiyle Alanyaspor maçından istediğimiz sonucu almak istiyoruz"