Altınordu Adana Deplasmanında Dağıldı

İzmir temsilici Altınordu deplasmanda Adana Demirspor'a 5-2 mağlup oldu.

İzmir temsilici Altınordu deplasmanda Adana Demirspor'a 5-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "5-2 hak etmediğimiz bir skor, geride olsak da gol bulmaya çalıştık ama başaramadık" dedi.

Karşılaşama sonrası düzenlen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Adana'ya iyi futbol oynamaya ve kazanmaya gelmiştik. Adana Demirspor'un sıkıntıları olduğunu da biliyorduk. Golü de bulduk. 2-0 olacak iken 2-1 oldu. Mecburen geniş alanda oynadık. Oyunu çirkinleştirmedik. İkinci yarının başından itibaren pozisyonda ürettik, 3-2'yi bulsaydık berabere de gelebilirdik, oyunu bırakmadık, kırmızı kart direncimizi bozdu, 5-2 hak etmediğimiz bir skor, geride olsak da gol bulmaya çalıştık, ama başaramadık. Yetenekli oyuncuları var. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bir iki oyuncumuzu A Milli Takıma çıkarmamız bize moral verdi. PTT ligi futbol oynatmaya değil oynatmamaya dayalı bir lig. Takım olarak sistem olarak oturttuğumuz, felsefemiz belli, hem yetiştirici hem yarışmacı bir takım olarak önümüzdeki sezon da yerimizi alacağız" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri

Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”
Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"
Hari Vukas: "Beraberlikten tatmin olmamız gerekiyor"
Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti”
Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi”
Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını ağırladı
La Liga’nın 34. haftasında Real Madrid, Barcelona’nın Girona’ya 4-2 yenilmesinin ardından sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)