Altınova, “Harekette Ben de Varım” dedi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Delegasyonu tarafından yürütülen, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu'nun koordinasyonunda yapılan Avrupa Spor...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Delegasyonu tarafından yürütülen, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu'nun koordinasyonunda yapılan Avrupa Spor Haftası faaliyetleri Altınova'da da gerçekleştirildi.

81 ilde, 23-30 Eylül tarihlerinde "Harekette Ben de Varım" sloganı ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği faaliyetler bu yıl Altınova Belediyesi hizmet binasından başlayarak Hersek sahiline kadar yürünmesiyle başladı. Hersek sahilinde ise çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Programa Altınova kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Altınova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

"Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" sloganıyla bu faaliyetlerin yapıldığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Burada eğlenmek ve aynı zamanda sağlıklı yaşamak için spor organizasyonunda bir araya geldik. Avrupa Spor Haftası dolayısıyla sporun bir hayat tarzı olması için çeşitli faaliyetler düzenliyoruz" dedi.

Spor Haberleri

Yusuf Yazıcı attı, Lille deplasmanda kazandı
İsmail Yüksek’in ayak bileği bağında kopma tespit edildi
Nevşehir Belediyespor’dan son anda ligden düşmekten kurtuldu
Fenerbahçe: "Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız derbide ayak bileği burkulması geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan İsmail Yüksek’in MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sonucu ayak bileği bağı...
Kocasinan Şimşekspor veda etti
Kepez’in hentbolcuları durdurulamıyor
Şampiyon Inter, Torino’yu Hakan Çalhanoğlu’nun golleriyle mağlup etti
Balıkesir’de Briçte Egemenlik Turnuvası yapıldı
Muş 1984 Muşspor play-off hazırlıklarına başladı
AB Büyükelçisi Türkiye Delegasyon Başkanı İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı