Altınova’da kurban satış ve kesim yerlerine sıkı denetim

Yalova Altınova Kaymakamlığı Kurban Satış ve Kesim Yerleri Denetleme Komisyonu, ilçede kurban kesimi yapılacak alanlarda denetimlerde bulundu.

Yalova Altınova Kaymakamlığı Kurban Satış ve Kesim Yerleri Denetleme Komisyonu, ilçede kurban kesimi yapılacak alanlarda denetimlerde bulundu.

Altınova Kaymakamlığı tarafından kurulan Kurban Hizmetleri Komisyonu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde insan, hayvan ve çevre sağlığı için ilçedeki özel kesim noktalarını denetledi.

Altınova Belediye Zabıta Komiseri İlker Gülbahar, Altınova İlçe Tarım Müdürlüğü Veteriner Hekimi Mehmet Faruk Güngör, Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Memuru Yusuf Ziya Bilgin ve Altınova İlçe Müftülüğü Memuru Adem Gür'den oluşan Altınova Kaymakamlığı Kurban Kesim Yerleri Denetleme Komisyonu, belde ve köyler de dahil olmak üzere ilçe genelindeki kurban satış ve kesim yerlerini denetledi.

"Bayram boyunca görev başındayız"

Denetimlerle ilgili bilgi veren Altınova Belediyesi Zabıta Komiseri İlker Gülbahar, "Halk ve çevre sağlığı hassasiyeti çerçevesinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin eksiksiz uygulanması için her bayram olduğu gibi bu bayram da kurban kesim yerleri denetlenmektedir. Kurban kesimi için uygun şartlar taşımayan kesim yerlerine izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için Zabıta Amirliğine bağlı ekiplerimiz bayram boyunca görevlerinin başında olacaktır" dedi.

Sağlık Haberleri

Hastalar artık Adıyaman ve çevre illere gitmeyecek
Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi
Kütahya Evliya Çelebi Hastanesinde Dünya El Hijyeni Günü bilgilendirme standı
Türkiye’de epidural anestezi tercihi yüzde 1’in altında
5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu
4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Günü
Türkiye’de çocukların yüzde 30’u toksik ebeveyn ile karşı karşıya
Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi
Apandisit tanısı konulan hasta için helikopter havalandı
Yaklaşık 2 aydır yaşam savaşı veren Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Rahman hayatını kaybetti