Altıntaş’ta iş garantili ’’Plastik teknoloji bölümü’’

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nde garanti iş imkânı sunacak Plastik Teknolojileri bölümü açıldığı bildirildi.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nde garanti iş imkânı sunacak Plastik Teknolojileri bölümü açıldığı bildirildi.

Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, yaptığı açıklamada, "Zafer Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde plastik imal eden firmaların varlığından hareketle, ilerleyen yıllarda Altıntaş ve Kütahya öncelikli olmak üzere, bölgede bulunan organize sanayi bölgelerinin ve serbest piyasanın plastik teknolojisi alanında ihtiyaç duyacağı nitelikli ara elemanları yetiştirmek amacıyla, Altıntaş Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Plastik Teknolojileri bölümü açılmıştır. Türkiye'de en çok teknisyen aranan 3. sektör olan bu bölümün, okulumuz bünyesinde açılması ile ilçemize, ilimize ve bölgemize ciddi katkılar sağlaması beklenmektedir. Süreç içerisinde kurumumuz Zafer OSB'nin bünyesinde ve Zafer OSB'nin ara eleman ihtiyacını karşılayacak tematik bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine dönüşerek bölgenin istihdamına katkı sağlaması beklenmektedir. Zafer OSB'de garanti iş imkânı sunacak bu alanın tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ekonomi Haberleri

ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan: "Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"
BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, tekrar YESİDEF yönetiminde
Ankara’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Hisarcıklı üreticilerin zirai don ve kırağı önlemi
BankPozitif’ten kredi notu artışı değerlendirmesi
Kaymakam Kumcu, sınır kapısında incelemelerde bulundu
Çarşamba ve Ayvacık’ta yürütebilecek çalışmalar masaya yatırıldı
Türk balıkçı tekneleri okyanusları mesken tuttu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "S&P ülke kredi notumuzu 11 yılın ardından 1 kademe artırırken görünümü pozitif olarak korudu. S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi....
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "Güçlendirerek uygulamaya devam ettiğimiz programımızla ülkemize duyulan güveni en üst seviyeye taşımakta kararlıyız."